02 / 05 / 2024

Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?

Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

Bahçeşehir New Özyurtlar projesinde 98 adet daire ve 6 adet dükkan da yer alıyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?



Bahçeşehir New Özyurtlar projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje tek blok şeklinde 21 kattan oluşuyor.  


Bahçeşehir New Özyurtlar projesinde spor salonu, sauna,cafe, duş alanları, buhar banyosu,kapalı yüzme havuzu gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


Bahçeşehir New Özyurtlar projesi çevresinde üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri, bir fen ve teknoloji lisesi,dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise bulunuyor.


Bahçeşehir New Özyurtlar nerede?

Bahçeşehir New Özyurtlar projesi 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.


Bahçeşehir New Özyurtlar iletişim

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön