27 / 04 / 2024

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de hayata geçirilen Strada projesinin 2. etabı olarak inşa edilen Bahşeşehir Strada Plus projesinde teslimler başladı. Toplamda 6 bloktan meydana gelen ve 820 adet konutun yer aldığı Strada Plus projesinde teslimler 24 Ocak tarihinde başladı.

Bahçeşehir Strada Plus projesinde yer alan konutların alanları 58 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. 1 oda 1 salonda, 5 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerinin yer aldığı proje sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Strapa Plus'ta fitness ve pilates salonu, kadın ve erkekler için sauna ve masaj odaları,çocuk oyun alanları, 2 yüzme havuzu, kafeterya mini basketbol sahası yer alıyor.

Konumuyla da dikkat çeken Akzirve Strada Plus projesi İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafede yer alıyor. TEM Otoyolu’na bağlantı imkanı sağlayan sunuyor projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü mimar Bünyamin Derman  yaptı.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Web: https://www.akzirve.com/


Geri Dön