29 / 04 / 2024

Bakan açıkladı! Herkesin beklediği TOGG ne zaman satışa çıkıyor?

Bakan açıkladı! Herkesin beklediği TOGG ne zaman satışa çıkıyor?

Yüz Yüze 100 Gün etkinliği kapsamında Radyo Başakşehir’e açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, herkesin merakla beklediği TOGG’un satışa çıkacağı tarihi açıkladı…



TEKNOFEST ve gündemdeki tüm konulara dair önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, TOGG için tarih verdi. Bakan Varank,TOGG’un önümüzdeki yıl yollarda olacağını belirtti ve merakla beklenen TOGG satış tarihini duyurdu.

Öte yandan TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu da  yaptığı konuşmada yerli ve milli otomobil TOGG'un yollarda olacağı tarihi duyurdu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Yüz Yüze 100 Gün’ etkinliği için Başakşehir’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas’ta eşlik etti.

Radyo Başakşehir Özel Yayını’na konuk olan Varank, Başakşehir’in dört bir tarafında ilçe sakinleriyle buluştuklarını ifade etti.

Peki TOGG ne zaman satışa çıkıyor? İşte TOGG'un satışa çıkacağı tarih...


Geri Dön