02 / 05 / 2024

Bakan açıkladı! Hesaplarınızı kontrol edin bugün o ödemeler yatıyor!

Bakan açıkladı! Hesaplarınızı kontrol edin bugün o ödemeler yatıyor!

Bakan açıkladı bugün hesaplarınızı kontrol edin! Tarımsal destek bekleyen çiftçilerin gözü kulağı bu açıklamadaydı. Çiftçilerin beklediği müjdeli haber bugün bakanın açıklamasıyla birlikte geldi.



Tüm dünyada yaşanan pandemi, kuraklık ve ekonomik sıkıntılar ile  birlikte ciddi bir sorun haline gelen gıda sorununun ardından Türkiye’de tarım alanına desteklerini arttıran ülkeler arasına girdi ve çiftçilerde bi nebze rahat bir nefes aldı.

Bir süredir yapılan tarım desteklerine bugün itibari ile bir yenisi daha eklendi.

Bakan açıkladı! Hesaplarınızı kontrol edin bugün o ödemeler yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilerin günlerdir heyecan ve merakla beklediği destek ödeme haberinin bugün çiftçilerin banka hesaplarına yatacağını duyurdu.TMO Alım Prim Desteği, Sertifikalı Tohum Kullanımı Desteği’ni, Uzman Eller Proje Desteğinide kapsayan ödemeler bugün çiftcilerin yüzünü güldürecek.

Peki Tarım bakanının açıkladığı bu Tarımsal destek ödemeleri tam olarak neleri kapsıyor? Bu desteklerden kimler faydalanabilecek ve hangi alanlara ne kadar destek verilecek hepsi bu haberde.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön