Toki

Bakan açıkladı! TOKİ’ye başvurmadan bunu yapan yandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, TOKİ’ye başvuran kişinin gelir beyanının hatalı olması durumunda kura dışı kalacağını bildirdi.Sabah gazetesinde yer alan habere göre Bakan Kurum, "Kişinin proje açıklanmadan önce evi vardı, bu evi başkasına devretti ve kampanyaya başvurdu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tarihin en büyük Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin soruları yanıtladı ve TOKİ kuralarında aranan şartlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Bakan Kurum, "Kişinin proje açıklanmadan önce evi vardı, bu evi başkasına devretti ve kampanyaya başvurdu. Bu durumda denetimler ne kadar geriye doğru işletilecek?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da açıkladı. Burada hiçbir fırsatçıya, aldatmaya yönelik hiçbir eyleme müsaade etmeyeceğiz. Hedefimiz burada gerçekten ev alamayan, ev ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlarımızın ev alması. Arkadaşlarımız bu doğrultuda detaylı şekilde başvuruları inceleyecek.

Tecno telefon modelleri ve 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bankalar peş peşe açıkladı! Promosyon yarışından sonra birde bu çıktı! ING, Yapı Kredi, Garanti, TEB, Ziraat...

2022 Kira artış oranı: Kira sözleşmesi 5 seneyi aşanlar ne yapacak?