Toki

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

TOKİ Sosyal Konut 2022 kampanyasının ayrıntıları gelirken, çok önemli bir detay belli oldu. Müjde verildi, TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanacak! İşte ayrıntılar...  250 bin konutun müjdesini verilmesinin ardından rekor başvuru oluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TOKİ Sosyal Konut projesinin açıklanması ile bütün ülkenin gündemi oldu. 250 bin konutun müjdesini verilmesinin ardından rekor başvuru oluştu. TOKİ'nin Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlar, TOKİ'nin indirim kampanyasının ayrıntılarını araştırmaya başladı. Pek çok kişi arama motorları üzerinde "TOKİ indirim kampanyası, TOKİ indirim 2022, TOKİ indirim kampanyası 2022, TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, toki indirim kampanyası 2022 eylül" gibi aramalar gerçekleştirdi.

Bunun üzerine, Bakan Murat Kurum'dan müjde geldi!  Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'den aldığı evin borcunu erken ödeyecekler için indirim kampanyasının detaylarını yarın kamuya duyuracak.

Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?  TOKİ indirim 2022 ayrıntıları belli oldu mu? TOKİ indirim kampanyası 2022'de son durum ne? İşte

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2022 NE ZAMAN? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden, bugüne kadar 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'nin, tecrübesi ile millete uygun fiyatlı ve güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalıştığını açıkladı.

"İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin de bu hedefle yola çıktığının altını çizen Bakan Kurum, bu projeyi "yerli ve milli imkanlarla yapılan bir millet kampanyası" şeklinde tanımladı.

Bakan Murat Kurum, Kampanyada maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun koşulları oluşturmaya çalışıldığını belirtti. Ödeme esnasında da kolaylıklar sağlanmaya devam edileceğini aktaran Bakan, "Ayrıca daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Dolar endeksi 20 yılın rekorunu kırdı!
Teşvikli yatırımda rekor iptal! Son 5 yılın zirvesi!
Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret itirafı! Asgari ücrete zam müjdesi!  İşte 1 Ocak 2023 Asgari ücret...