04 / 05 / 2024

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergede müjdeyi verdi. İşte o açıklamalar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enerji maliyetlerinin enflasyon üzerindeki etkisine değinerek başladığı konuşmasında "Bunlara karşı çalışanlarımızı, emekçilerimizi koruyacağız. Dolayısıyla önümüzde temmuz ayında biliyorsunuz sadece enflasyon farkı değil emekçilerin karşılaştıkları bu enflasyon tahribatına karşı daha kapsamlı korunmasını sağlayacak düzenlemelerin hazırlığını yaptığımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin milyonların beklediği müjdeyi verdi! 3600 ek gösterge ay sonunda çözülecek!

Kamu çalışanları, memurlar, işçiler ve emeklilerle ilgili hazırlıkların olduğuna vurgu yapan Bilgin, bugünlerde çalışmaları bitirdiklerini, son değerlendirmeleri yaptıklarını dile getirdi. 

Bilgin, "3600 ek gösterge meselesinin çözümünü bu ay sonu itibarıyla tamamlamış olacağız. Bitti zaten, son düzenlemeleri yapıyoruz. İşte sözleşmeli personel meselesi var, EYT meselesi var. Bunların hepsi bizim önümüzde. Dosyaları adım adım açıyoruz ve sorunu çözdüğümüzde kamuoyumuzla paylaşıyoruz" açıklamasında bulunarak emekçi, çalışan, işçi ve emekli vatandaşların endişelenmemesini söyledi. 

"Bizim görevimiz onları enflasyon karşısında da korumak, tahribatlara karşı da korumak, onları tıpkı gıdanın geleceğini düşündüğümüz gibi emeğimizi, emeklilerimizi, insanımızın geleceğini de düşünmek mecburiyetindeyiz" değerlendirmesinde bulunan Bilgin, 3600 ek göstergenin etkileyeceği vatandaşlara müjdeyi verdi. 

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

İŞKUR duyurdu! En az ilkokul mezunu, 7000 TL, 8000 TL maaşla 111 bin işçi alınacak!

Emekliye 4.000, asgari ücretliye 5.500 lira maaş mı geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön