12 / 05 / 2024

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 



Bakan Vedat Bilgin, asgari ücretle ilgili temmuz ayındaki beklenti ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudaki ifadelerini anımsattı. 

Erdoğan'ın katkısıyla asgari ücretin belli bir seviyeye geldiğine dikkat çeken Bakan Bilgin, Temmuz ayında da aynı, benzer bir sürecin işleyeceğini aktardı. 

Bakan Bilgin den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Memur maaşlarına ilişkin de konuşan Vedat Bilgin, "Bizim açıklamamız açık, 22 bin lira olacak" açıklamasında bulundu. 

Çalışma hayatında EYT ve 3600 ek gösterge gibi birçok çalışmanın tamamlandığına vurgu yapan Bilgin, "Son kapattığımız dosya, geçici işçiler dosyası oldu. Onu Meclis'e intikal ettirebildik. Bunların birçoğu Meclis'te çözülecek" dedi ve kendilerinin hazırlığı yaptığına, teknik çalışmayı Meclis'in yaptığına dikkat çekti. 

Burada kendisinin önünde taşeron işçilerinin kaldığının altını çizen Bilgin, belediyelerde çalışan bir personel grubunun sorunlarının da önlerinde olduğunu dile getirdi. 

Bakan Bilgin, söz konusu açıklamasını "Öyle bazı sorunlar var, onları da çözeceğiz inşallah. Hazırlıklarımız var, onlar da yeni Meclis döneminde çözüme kavuşacaktır" diyerek tamamladı.  

Borsa haftanın ikinci gününe yatay seyirle başladı!

Adalet Bakanlığı 22 bin personel alımı başvuru sonuçları belli oldu mu? Son dakika 2023 Adalet Bakanlığı personel alımı

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı


Geri Dön