28 / 04 / 2024

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.



Hükümet tarafından ihityaç sahibi ailelere destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bir destek haberi de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Bakan Göktaş,  Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını açıklayarak, ihtiyaç sahibi hanelere destek verilmeye devam edeceğini belirtti.

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

RAMAZAN'DAN ÖNCE YATIRIYORUZ

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Göktaş, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin arttığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi hanelerin yanında olacaklarını bildirerek, aktarılan kaynağın etkin ve hızlı şekilde sahiplerine ulaştırılacağının vurgusunu yaptı. 

SYDV'LERE TOPLAM 837,3 MİLYON TL TUTARINDA KAYNAK AKTARDIK"

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına aktarılan kaynağın ihtiyaç sahipleri hanelere ulaştırılması için ekiplerin titiz bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Bakan Göktaş, "Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Türkiye genelindeki SYDV'lerimiz aracılığıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz.

Bu doğrultuda Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardık" dedi.

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

TARIM DESTEK ÖDEMELERİ BUGÜN YAPILDI!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere tarımsal destek ödemesi sağlanıyor. Bugün Bakanlık tarafındna yapılan açıklamada tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası ödeme yapıldığı Mazot ve gübre desteği şeklinde tek kalemde yapılacak olan 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası  destekleme ödemesinin çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldığı kaydedildi.

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

2024 Mart aile destek ödemelerini bekleyenler bu tarihe dikkat! Destek paraları ne zaman yatırılacak? 

Geri Dön