02 / 05 / 2024

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

Her ay farklı kalemlerde gerçekleştirilen destek ödemeleri ile ilgili detaylar da çiftçilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte söz konusu destek ödemeleri ile ilgili aktarılan son dakika detayları...



Her ay farklı kalemlerde yapılan destek ödemeleri için çiftçilerin de en çok merak ettiği ve arama motorlarında sık sık araştırdığı konular arasında yer alıyor. Bu yılın Mart ayı ile beraber hesaplara yatırılacak olan ödemeler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı ödeme tarihleri ile ilgili açıklama yaptı.

2024 yılının Şubat ayı içerisinde toplamda 4 farklı tarımsal destek ödemesi verildi ve tüm bu ödemeler de cuma günleri çiftçilerin hesaplarını tanımlandı. Bu yılın Mart ayı ile beraber çiftçilerin hesaplarına tanımlanacak ödemelerle ilgili olarak araştırmalar da hızlandı. Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı, merakla beklenen tarımsal destek ödemeleri için cuma gününe işaret ederken Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL'lik destek ödemesi hesaplara yatırılmıştı. 

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

8 MİLYAR TÜRK LİRASI ÖDEME YAPILDI

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan destek ödemeleri için Mart ayının ilk gününde 9 milyar Türk Lirası tutarında mazot ve gübre desteği çiftçilerin hesabına tanımlanmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında verilen tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası ödeme yapıldığı Mazot ve gübre desteği şeklinde tek kalemde yapılacak olan 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 Türk Lirası  destekleme ödemesinin çiftçilerimizin hesaplarına aktarıldığı kaydedildi.

MART 2024 ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Mart ayının ilk gününün Cuma gününe denk gelmesi itibarıyla çiftçinin hesabına mazot ve gübre desteği ödemeleri tanımlanmıştı. Bakanlık bünyesinde yapılan ödemeler kapsamında çiftçilere yeni destek ödemelerinin yarın yapılması planlanıyor. 

 

Bugünün 200 TL'si 2009'un 20 TL'sine denk oldu: 2009'da 200 TL ile 4.3 gram altın alınıyordu!

Kirayı 7 bin TL'den 30 bin TL'den yükseltmek isteyen ev sahibine duruşma tarihi şoku! 

Ev sahipleri dikkat! Evinizde kim oturuyorsa vergi ödemezsiniz? 


Geri Dön