28 / 04 / 2024

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, vatandaşlık maaşı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek? İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 75. Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde medya kuruluşlarının  Ankara  temsilcileriyle görüştü ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti hükümetleri döneminde, bireyin, ailenin ve toplumun korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesine büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, bütüncül ve adil sosyal hizmet modelleri geliştirdiklerinin, toplumun her bir ferdine ulaşmaya çalıştıklarının altını çizdi. 

Açıklamasında "Türkiye'nin sosyal alanda da güçlenmesini, kalkınmasını sağladık. Aileyi koruduk. Yeni nesilleri düşündük. Çocukları, kadınları koruyup kolladık. Engellileri, yaşlıları, ihtiyaç sahiplerini gözettik, gözetmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer veren Bakan Göktaş, sosyal refahı artırmaya gayret ettiklerine, son 22 senede yapılan yenilikler ile hizmetlerin, tüm dünyada ilk ve tek olma özelliğine sahip olduğuna dikkat çekti. 

Bakan Göktaş tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!


Geri Dön