01 / 05 / 2024

Bakan Güllüce eski bakan ve bürokratlar için yemekli toplantı düzenliyor!

Bakan Güllüce eski bakan ve bürokratlar için yemekli toplantı düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezaretinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına kadar geçen süreçte görev yapan Bakanlar ile Müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.



Bakan İdris Güllüce’nin daveti ile yapılacak olan yemekli toplantı sayesinde; Nafia Nazırlığı, Nafia Vekaleti, Mübadele, İmar ve İskan Bakanlığı, Bayındırlık Bakanlığı, İmar ve İskan Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görev yapan ve hayatta olan Bakanların, Bakan Yardımcılarının ve Müsteşarların bir araya gelmesi amaçlanıyor. Ayrıca, Çevreden Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Müsteşarlığı görevinde bulunan ve hayatta olan Bakanlar ve Müsteşarlar da toplantıya davet edilecek.


Bakan Güllüce’nin ev sahipliğinde  Ankara  Rixos Grand Otel’de 11 Mart 2015 Çarşamba günü (bugün) saat 19.00’da gerçekleşecek olan yemekli toplantı için Bakan ve Müsteşarlara davetiyeler gönderildi. Eski Bakan ve Müsteşarlar böylesine anlamlı bir buluşma için aldıkları davetiyelerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.


Geri Dön