Kent Haberleri

Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde üstüne müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat artıyor! Kaç lira destek ödenecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçinin sık sık araştırdığı mazot ve gübre desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mazot ve gübre desteği kaç lira oldu? İşte Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yerinde ve doğru siyasetle, tahıl krizinin önemli bir kısmının atlatıldığına dikkat çeken Bakan Kirişci, Temmuz'da Rusya, Ukrayna, Birleşmiş Milletler ve Türkiye'nin yer aldığı 4'lü zirve ile tahıl koridorunun açıldığını da hatırlattı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Kayseri Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, tahıl sevkiyatında sıkıntı ve tedarik zincirindeki bozulmanın Rusya ve Ukrayna savaşıyla en üst noktaya yükseldiğinin altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yerinde ve doğru siyasetle, tahıl krizinin önemli bir kısmının atlatıldığına dikkat çeken Bakan Kirişci, Temmuz'da Rusya, Ukrayna, Birleşmiş Milletler ve Türkiye'nin yer aldığı 4'lü zirve ile tahıl koridorunun açıldığını da hatırlattı.

Mazot ve gübre desteği kaç lira oldu? Mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak? Çiftçiler şimdi bakın!

Emekli promosyonlarında zam depremi! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı!

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

İŞKUR 9 ayda 1 milyon kişiyi yeni işle buluşturdu!