Ekonomi

Bakan Kirişci’den son dakika tarımsal destek ödemeleri açıklaması! İşte çiftçi destek ödemesi sorgulama ekranı…

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Çiftçilerin merakla beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...Dr

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden açıklama yapan, Tarım Bakanı Kirişci, tarımsal destek ödemelerine dair bir mesaj paylaştı.

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Çiftçinin dört gözle beklediği ödemelere ilişkin Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den önemli bir açıklama geldi. Kirişçi, 87 milyon 22 bin 278 TL'lik tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi paylaştı. Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Bakan Vahit Kirişci, Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “87 milyon 22 bin 278 TL'lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerine yer verdi.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Tarımsal destek ödemelerinin açıklanmasının ardından birçok çiftçi, destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağını merak ediyor. Çiftçilere yapılacak olan destek ödemeleri, e-Devlet üzerinden kolay bir şekilde sorgulanabiliyor. İşte detaylar…

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan yurttaşlar, e-Devlet üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarıyla ve e-Devlet şifreleriyle 2021 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir.

Sorgulama yapmak için ise e-Devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak yeterli. Ödeme sorgulamalarını yapacak olan yurttaşlrın e-Devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANINA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Çiftçilere şok! Fındık fiyatlarında son dakika gelişmesi! İşte 21 Temmuz 2022 fındık fiyat listesi...

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Türkiye’de binlerce dönüm verimli toprak kaderine terk edilirken iktidar yurt dışında toprak kiralamaya devam ediyor

TMO'da son dakika! TMO ayçiçek yağı, fındık, mercimek ve nohut fiyatları resmen belli oldu! 18 Temmuz 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri 5-9 Bin TL maaşla personel alımı yapıyor! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları...

Buğday ve arpasını lisanslı depoya koyan çiftçilere şok haber! Sıfır faizli kredi imkanı resmen donduruldu!