Otomobil

Bakan Varank’tan son dakika açıklaması: Daha 24 saat bile olmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamada 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini duyurdu. İşte o açıklamanın detayları…   Bakan paylaşımında “24 saat bile olmadan Türkiye'nin otomobili Togg'a 17 bin 275 sipariş" ifadelerine yer verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından Türkiye’nin yerli ve milli otomobil TOGG’la ilgili bir açıklamada bulundu. 


Bakan paylaşımında “24 saat bile olmadan Türkiye'nin otomobili Togg'a 17 bin 275 sipariş" ifadelerine yer verdi. 

Bu arada Togg'dan yapılan açıklamaya göre; 2023 yılı boyunca sürücülerle buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş, 27 Mart’a kadar sürecek.

Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg’un resmî internet sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı kullanarak Trumore e-Cüzdan’a 60 bin TL’yi gönderdikten sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X’i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmak için hak sahibi olacak.

Türkiye’de ilk defa uçtan uca dijital satış sürecini deneyimleme fırsatı bulacak kullanıcılar, ilk olarak “Togg.com.tr" veya Trumore uygulamasından “Akıllı Cihaz Konfigüratörü”ne girerek cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını görebilecek.

Kullanıcılar Akıllı cihazın versiyon fiyatlarını ve özelliklerini inceledikten sonra istedikleri T10X versiyonunu seçip yapılandırma aşamasına geçecek. Kullanıcılar, seçtikleri versiyonun tasarımını, "Türkiye’nin Renkleri" ile 360 derece döndürerek inceleyip dış rengine karar verebilecek. Diledikleri takdirde akıllı cihazın bulunduğu ortamı değiştirerek beğendikleri dış rengin T10X üzerinde güneşli bir havada nasıl göründüğünü de görme fırsatı yakalayabilecekler.

Dış rengi belirleyen kullanıcılar, bir sonraki adımda T10X’in jant seçenekleri arasından seçimlerini yaptıktan sonra diğer aşamaya geçebilecekler. Daha sonra iç tasarımı keşfetmeye koyulacak olan kullanıcılar, T10X’in geniş hacimli iç tasarımını yakınlaştırarak veya daha geniş bir açıdan görebilecekler. Sonrasında da diledikleri opsiyonel donanımları ilave ederek lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin detaylarını görüntüleyebilecek.

Türkiye'nin ilk elektrikli yerli ve milli otomobili Togg yakında Türkiye'de yollara çıkacak. 

Sıfır km Mercedes Maybach S-Serisi'nin fiyatı açıklandı! İşte Mercedes Maybach S-Serisi 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Volvo S90 Recharge'in fiyatı belli oldu! İşte Volvo S90 Recharge, 16 Mart 2023 fiyat listesi

2023 model Audi A5 Cabrio'nun fiyatı aynı kaldı! İşte Audi A5 Cabrio 16 mart 2023 fiyat listesi