Ekonomi

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. 7200 lira verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, canlı yayında milyonlarca haneyi ilgilendiren yardım paketini açıkladı. Paket ile ailelere yıllık yaklaşık 7500 TL verilebilecek. İşte detaylar…Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, Türkiye’de milyonlarca aileyi ilgilendiren konuşmalar yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bugün bir canlı yayın programını konuğu oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yanık, Türkiye’de milyonlarca aileyi ilgilendiren konuşmalar yaptı.

Türkiye Aile Destek Programı’nı ayrıntılı bir şekilde anlatan Bakan Yanık, ailelere üç aşamalı yardım ödemelerinde bulunulacağını açıkladı.

Bu yardım paketinde 4 milyon aile yararlanmış olacak. Üç kategorideki yardımlar ise; 450 TL, 550 TL ve 600 TL olmak üzere ayrılıyor.

Yanık, bu desteklerden yararlanmak için çeşitli şartlar olduğunu belirtirken, ailelerinin gelir durumlarının esas alındığını vurguladı.

Yanık, bu paketin ülkedeki 4 milyon aileye müjde olacağını söyleyip, geçtiğimiz yıl toplam yardım miktarının 97.8 milyar TL olduğunu ifade etti. Bahsi geçen aile yardım paketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde açıklarken, Bakan Yanık ise yardım paketine başvurmak isteyen ailelerin 27 Haziran günü başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız