İş Fırsatları

Bakanlık resmen duyurdu! Sözleşmeli personel alınıyor! Başvuru tarihini kaçırmayın! Şimdi bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, çeşitli unvan ve pozisyonlara yapılacak personel alımı ile ilgili açıklama gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...  Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, çeşitli unvan ve pozisyonlara 171 sözleşmeli personel alınacak. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. Resmi Gazete'te yayımlanan ilan çerçevesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığınca büro personeli (29), koruma ve güvenlik görevlisi (54), şoför (5) ve temizlik personeli (83) olmak üzere 171 sözleşmeli personel alımı yapılacak. 

İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımı için adaylar başvurularını 23 Ocak ile 6 Şubat tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresinden gerçekleştirecek.

Başvurular, KPSS (B) grubu puanı esas alınarak yer ve pozisyon olarak ayrı ayrı sıralanacak. Bu nedenle, en yüksek puanı alan adaydan başlanarak pozisyon sayısı kadar sözleşmeli personel alımı yapılacak. 

İlan edilen her pozisyon için pozisyon sayısının 3 katı kadar yedek aday seçilecek. Asil kazananlardan süresi içerisinde başvuru yapılmadığı halde ya da aranan şartlara sahip olmadığı belirlenenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme gerçekleştirilecek. 

Atanmaya hak kazanan asil ve yedek adayların listesine, başvuru değerlendirmeleri tamamlandıktan sonra bakanlığın "www.ktb.gov.tr" adresi üzerinden erişilebilecek. 

Başvuru koşulları ve aranan niteliklerle ilgili tüm ayrıntılar Kültür ve Turizm Bakanlığının internet sitesinde açıklanacak. 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI 2022 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alımına başvuracak adaylarda şu şartlar aranıyor: 

1. Türk Vatandaşı olunması,

2. Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşının doldurulmuş olması,

3. Kamu haklarından mahrum olmamak,

4. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten
işlenen bir suçtan dolayı bir sene ya da daha çok süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm edilmemiş olmak,

5. Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi olmaması, muvazzaf
askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

6. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı olmaması. 

Altın gaza bastı! Bu rakamları görenlerin aklı çıktı! Elinde altını olan acil baksın! 22 Aralık 2022 altın fiyatları

Akaryakıt fiyatlarını gören şaşkına döndü! Benzin, motorin, LPG kaç TL? BP, PO, Opet, Total 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Bu fırsat kaçmaz! Carrefour'dan Tecno Camon 18P'ye dev indirim...İşte 22 Aralık 2022 fiyat listesi