Kent Haberleri

Bakanlıktan son dakika müjdesi geldi! Belgesiyle gelen kişi başı 1200 TL yardımı anında kapacak!

Bugün itibariyle Türkiye Cumhuriyeti'nin terör mağdurları ve ailelerine aylık 1200 TL ödeme yapacağı resmi olarak açıklandı. Haberin devamını okuyun… Bu özellikle günümüzün maddi durumunda zorluk yaşayan aileler için önemlidir

Türkiye Cumhuriyeti Devleti  bu yardımı terörden etkilenenlere ve gazilerin ailelerine yardım etmek için sağlıyor. Bu özellikle günümüzün maddi durumunda zorluk yaşayan aileler için önemlidir. Ödemeler aylık olarak PTT hesabınıza yatırılır. Detaylar için okumaya devam edin...

1200 TL YARDIM ÖDEMESİ YAPACAK! ÖDEMELER PTT ÜZERİNDEN YAPILACAK! 1200 TL YARDIM BAŞVURULARI BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI!

Terörden doğrudan etkilenen şehit ve gazi yakınlarına aylık bin 200 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Devletin sunduğu tüm bu avantajlardan düzenli olarak yararlanmak istiyorsanız resmi internet sitesinden başvuruda bulunmanız yeterli. 

Yaşı ne olursa olsun terörden etkilenen herkes bu yardıma başvurabilir. Düzenli ödeme yapabilirsiniz. Bu desteği sağlamak için gazilere yakınlık belgeleri ve  T.C. kimlik numarası düzenlenebilmektedir. E-devlet başvuru işlemi aynı belge ile yapılır. Şehit yakınlarına veya terör mağdurlarına talep halinde aylık 1200 TL ödeme yapılabilmektedir.

TERÖR MAĞDURLARINA VE GAZİ YAKINLARINA 1200 TL DESTEK

Gereklilikler karşılanırsa, yardım ödemeleri aynı ay içinde hesabınıza yatırılacaktır. Özellikle günümüz ikliminde sürekli maddi ve manevi sorunlarla karşı karşıya kalan insanların bu yardıma yüzü gülüyor.

Devlet belirli koşullar altında sürekli olarak maddi destek sağlar. Bu ay itibariyle terörden etkilenenlere ödeme yapıldığı resmen biliniyor. Ödemeler PTT aracılığıyla kolayca alınabilir. Aynı zamanda PTT hesabınıza para yatırılacaktır. Devlet yardım sağlamak için burada çünkü bu insanlar olumsuz etkileniyor ve her şeyden önce duygusal olarak depresyonda.

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatan müjde! Tek tıkla başvuranın hesabına anında 1.611 TL yardım yapılacak!
Şok...Şok...Şok...Aile Bakanlığı`ndan çocuklu ailelere son dakika müjdesi! 3 bin TL para verilecek!
Dar gelirli ailelere ilaç olacak son dakika müjdesi! Şimdi başvurana anında 1.500 TL para yatacak!