01 / 05 / 2024

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Keskin tarafından kuruldu. 



Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Keskin tarafından kuruldu. 

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konuları başlıca şunlardır 1-Sanayi tesislerinde kullanılan her türlü makinalar için mühendislik hizmetleri vermek,gemi sanayinde kullanılan her türlü makine ve yedek parça alım,satımı ,pazarlaması ithali,ihracı ve fason imalatı işleri ile iştigal etmek. 2-Termik santrallarde kullanılan her türlü makine ve yedek parça alımı,satımı,pazarlaması ithali,ihracı ve fason imalatı işlerini yaptırmak 3-Çimento,tekstil,kağıt,otomotiv,demir çelik gıda,elektronik ve inşaat malzemeleri üreten fabrikaların tesislerinde kullanılan her türlü fabrika malzemesi,yedek parçalarının temini alımı,satımı ithali ihracı ve fason imalatı işleri ile iştigal etmek 4-Her türlü hırdavat ve inşaat malzemelerinin alımı,satımı,fason imalatı işleri ile iştigal etmek,termik santrallaeri ve demir çelik fabrikaları için seramik boru ithalatı,ihracatı ve fason üretimi işini yapmak 5-Oto ve iş makinaları ile bunların yedek parça alımı,satımı ithali ve ihracatını yapmak. 6-Elektrik ve elektronik malzemelerinin alımı,satımı,ithali,ihracı ve pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü gıda ve tekstil ürünlerinin alımı,satımı,ithali,ihracı ve pazarlamasını yapmak, 8-Her türlü orman ürünlerinden imal edilen malzemelerinin alımı satımı,pazarlaması ve fason imalat işlerini yapmak. 9-Hastane,klinik,poliklinik,laboratuvar ve doktor muayeneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyacı olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları,ortopedik alet ve malzemeleri,steril malzemelerin perakende ve toptan alımı satımı,dağıtımı ihracı , ithalatını ve fason imalatını yapmak, 10-Her türlü kamu ve özel sektörde bulunan otomatik çay kahve,kapiçino ve bunun gibi diğer soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu makineleri kurmak,işletmek,bu makinaları temin etmek,almak satmak kiraya vermek,kiralamak ithal ve ihracatını yapmak. 11-Devletin bütün daire ve müesselerinde,kamu iktisadi teşebbüslerinde ve özel sektörde konusu ile ilgili her nevi ihalelere girmek. 12-Konusu ile ilgili olarak etüt,proje mühendislik ve organizasyon hizmetlerinde bulunmak. 13-Konusu ile ilgili her türlü nakil vasıtalarını alabilir,satabilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. 14-Konusu ile ilgili gayrimenkul alabilir,satabilir,inşa edebilir gerektiğinde kiralayabilir ve kiraya verebilir. 15-Konusu ile ilgili yerli ve yabancı kısa,orta ve uzun vadeli krediler alabilir,bunların temini içinse sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde şirker lehine ipotek tesis ettirebilir,bütün mallarını teminat olarak gösterebilir.Başkalarının gayrimenkulleri üzerinde de şirket lehine ipotek tesis ettirebilir,gerektiğinde bunların fekkini yaptırabilir,ipotekleri çözdürebilir,bütün bunların tapu tescilini yaptırabilir. Şirket yukarıda gösterilenlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzümlu görülecek başka işlerede girişilmek istenildiği takdirde ana sözleşme değişikliği ticaret siciline ve türkiye ticaret sicil gazetesinde ilan ettirildikten sonra şirket bu işleride yapabilecektir.

Adres: Necip Fazıl Mah. Yeşilırmak Sok. No:22B ÜMRANİYE


Geri Dön