27 / 04 / 2024

Bakırköy'de temeli atılan 4 proje tamamlanmayı bekliyor!

Bakırköy'de temeli atılan 4 proje tamamlanmayı bekliyor!

Bakırköy'de temeli 7 ay önce atılan 4 proje için çalışmalara hala başlanmadı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 9 ay ile 2 yıl içinde tüm projelerin tamamlanacağını açıkladı.



Bakırköy'de temeli 26 Kasım 2016'da atılan Tarık Akan Kültür Merkezi, Bakırköy Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Bakırköy Belediyesi Hizmet Binası ile Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi projeler için harekete geçilmedi. Temeli atılan 4 projenin yapımına ne zaman başlanacağı merak konusu oldu.


Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, konuyla ilgili açıklamasında 50 yıl için Bakırköylüler'in ihtiyaçlarını karşılayacağını, 9 ay ile 2 yıl içinde tüm projelerin tamamlanacağını söyledi. 


24 ay içinde tamamlanması planlanan Belediye binasının yapım aşamasına geçilmedi. 4 proje arasında komisyona giden Cem Evi projesinde 2017 bütçesinde planı olmadığı söylendi. 


Projeler için harekete geçilmemesine tepki gösteren vatandaşlar "İBB'de onaylanmayan, ihalesi bile yapılmayan projeleri 2 yılda bitirme sözü vermek doğru değil. Kentsel Dönüşüm Projesi'ne CHPli İBB meclis üyelerimiz de ret vermişti. Onaylanmayan bir şeyin temelini atıyorum demek, halka, ve genel başkanımıza saygısızlıktır" diye açıkladı. 




Sabah


Geri Dön