27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesinin satışlarını geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Paylaşılan detaylara göre İncirli Caddesi üzerinde inşa edilecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi 2 etap olarak yükselecek. Satışların başladığı Cadde Bakırköy projesinin ilk etabında 8 blok yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

BİR BLOK DAHA YIKILDI

Cadde Bakırköy projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir riskli yapıyı daha yıktıklarını belirterek, Bakırköy İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselindeki yapıları yıkmak için birkaç kepçe darbesi yetiyor! Yaklaşık 50 vatandaşımızı daha dayanıksız evlerde yaşamaktan kurtardık. Yakında projemizin temelini atacağız." diye konuştu.

 

Birinci etabında 96 adet konuta yer verilen KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesindeki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Nuhoğlu Grup imzası ile inşa edilecek olan Cadde Bakırköy projesinde yer alan bloklar 6 katlı olarak tasarlandı.

Merakla beklenen Cadde Bakırköy projesinde; yeşil alanlar, 2 katlı kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı bulunuyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

KİPTAŞ CADDE BAKIRKÖY NEREDE? BAKIRKÖY CADDE LOKASYON


Lokasyonuyla dikkat çeken KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi; Halkalı - Gebze  Marmaray  Hattı Metro Durağı'na 3 dakika mesafede yer alırken, metro ve metrobüse 5 dakika, Yenikapı İDO Merkez Feribot İskelesi'ne 8 dakika, Avrasya Tüneli'ne 12 dakika, Carousel Alışveriş Merkezi'ne 8 dakika Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5 dakika, Capacity Alışveriş Merkezi'ne 8 dakika, Dünya Göz Hastanesi'ne 10 dakika, Özel Acıbadem Hastanesi'ne 10 dakika Ataköy Marina'ya 8 dakika, Bakırköy İDO'ya 8 dakika, Aqua Florya ve İstanbul Akvaryum'a 10 dakika mesafede yer alıyor.

Web: https://www.caddebakirkoy.com/
Telefon: 444 5 299

TOKİ  Adana  Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Manisa'da 297.5 milyon TL'ye satılık arsa!

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!


Geri Dön