04 / 05 / 2024

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.



Bakyapı İnşaat yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişine devam ediyor. Bursa’dan Türkiye’ye açılan Bakyağı, 2024 yılında da yeni projeleriyle Türkiye’ye yeni prestijli bölgeler kazandırmaya devam edececek.

BAKYAPI'DAN YENİ YIL MÜJDESİ!

Bursa’dan Türkiye’ye açılan BAKYAPI, 2024 yılında da yeni projeleriyle Türkiye’ye yeni prestijli bölgeler kazandırmaya devam edecek. Bursa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanan BAKYAPI farklı projelerle de adından söz ettirecek.

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör 7 Kasım Salı günü Beşiktaş  Shangri-La Bosphorus Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Veysel Bakgör ,nşaat ve gayrimenkul sektörüne canlılık kazandıracak yeni projelerini basın mensuplarıyla paylaşacak. Veysel Bakgör ''7 Kasım Salı günü siz değerli basın mensuplarını kahvaltılı basın toplantımızda aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.'' ifadelerini kullandı.

Bakyapı dan yeni yıl müjdesi! 2024 te yeni projeler geliyor

BAKYAPI HAKKINDA!

2020 Yılında inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 29. yılını geride bırakan BAKYAPI, başta Bursa olmak üzere
Marmara Bölgesi’ndeki istikrarlı büyümesi ve konut projelerindeki tecrübesi ile benimsediği “PRESTİJLİ YAŞAM ALANLARI” ilkesini çevre duyarlılığı ve insani değerlere duyduğu saygı ile birleştirerek bugüne kadar 15.000’e yakın konut inşa etti.

Yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmayan ve projeleriyle müşterek fayda sağlama gayesini, nitelikli işçilik
uygulamalarıyla pekiştiren BAKYAPI, Bursa’nın büyüyen lokomotifi olmaya devam ediyor.

Konut fiyatları yüzde 90,3 arttı! İstanbul'da ortalama fiyatlar ilk kez 4 milyon TL'yi geçti!

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Geri Dön