30 / 04 / 2024

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli daire fiyatları!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alan Balance Güneşli projesi konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor



İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de yer alan  Balance Gayrimenkul   Balance Güneşli  daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.


Balance Güneşli projesi konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından oluşuyor. Balance Güneşli projesi Balance Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.


17 dönüm alan üzerinde yükselen Balance Güneşli projesi 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor. 


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan Bağcılar Balance Güneşli projesinde cadde ofisler 40 ile 258 metrekare, plaza ofisler 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofisler ise 76 ile 178 metrekare arasında değişiyor


Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen Balance Gayrimenkul Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sinemasının yanı sıra parti ve hobi alanları da yer alıyor.


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli daire fiyatları!

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli daire fiyatları ve ofis fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 4 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor.


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön