28 / 04 / 2024

Balance Güneşli 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak!

Balance Güneşli 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak!

1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı. Balance Güneşli projesi 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak...




Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, hayata geçirildi. Yönetim Kurulu Başkanı ismail Çoban, "Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeyen bir çizgi tutturacağız dedi. 

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının tüm ihtiyaçları 'dikkate alınarak geliştirildi. 17 dönüm arazi üzerine yapılan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alam 83 bin metrekare. 2014 yılı sonunda, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmalan başlayacak. 118 plaza ve cadde ofis. 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı Balance Güneşli, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin hedef kitle odağında ise Anadolu'da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamlan, çalışan gençler ile serbest meslek çalışanlan bulunuyor. 


Yeni Şafak


Geri Dön