29 / 04 / 2024

Daikin Airfel Integrity yılın son çeyreğinde piyasaya sürülecek!

Daikin Airfel Integrity yılın son çeyreğinde piyasaya sürülecek!

Daikin, ısıtma alanında da yenilikçiliğini sürdürüyor. Airfel’ in Daikin bünyesine katılmasından sonra; tüm süreçlerinde Daikin üretim felsefesinin kullanıldığı ilk model olan Airfel Integrity, yılın son çeyreğinde tüketici ile buluşuyor...



Daikin’in Hendek fabrikasında üretilen Integrity kombiler, üstün teknolojik özelliklerinin yanı sıra estetik ve kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor.


Isıtma ve soğutma sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Daikin, yeni modelleri ile tüketicisine tam konfor sunmaya devam ediyor.  Soğutma alanında Türkiye iklimlendirme pazarını hızla etkisi altına alan Daikin, dünya kalite ve verimlilik standartlarına uygun modellerini Airfel markasıyla ısıtma alanında tüketicisinin hizmetine sunuyor.  Bu yılın son çeyreğinden itibaren kullanıcısı ile buluşacak olan Airfel Integrity kombi ailesi, bu açıdan Daikin için özel bir önem taşıyor. Integrity kombi ailesi, Airfel markasının Daikin bünyesine katılmasından sonra; tasarım aşamasından üretime, üretimden son kullanıcıya kadar tüm süreçlerinde Daikin üretim felsefesinin (PDS- Production of Daikin System) hakim olduğu ilk kombi ailesi olarak kullanıcısı ile buluşuyor.


Daikin’in kalite, inovasyon ve verimlilik anlayışına gore işleyen eşsiz üretim sistemi PDS ile Hendek’teki Daikin Türkiye tesislerinde son teknoloji ile üretilen Airfel Integrity kombi, üstün özellikleri ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu özellikler ile benzerlerinden ayrışan Airfel Integrity, teknolojiyi estetik ve kompakt tasarım ile bütünlüyor. Yuvarlak hatları ve yüksek çözünürlüklü ekran tasarımı dikkat çeken  Airfel Integrity, sürekli -sabit debide- sıcak su sağlayan, özel izolasyonu sayesinde sessiz çalışan yapısı ile beğeni topluyor. 


LCD kontrol paneli ile kullanıcısına tam kontrol imkanı sunan, yekpare dizayn kasa yapısı ile servis ve bakım kolaylığı sağlayan Airfel Integrity, teknik özellikleri ile de öne çıkıyor. Elektronik ateşleme ve full alev modülasyonu ile donatılan, 92/42/EEC direktifine göre üç yıldızlı yanma verimli ve EN13203’e göre üç yıldızlı kullanım suyu konforu olan Airfel Integrity kombiler, kullanılan malzeme kalitesi ile de farkını yansıtıyor. Airfel Integrity kombiler, pirinç hidroblok grubu, paslanmaz çelik kullanım suyu eşanjörü, bakır ana eşanjörü ve üç hızlı düşük enerji seviyeli sirkülasyon pompası ile ürün kalitesini gözler önüne seriyor. 



Geri Dön