27 / 04 / 2024

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.



Son yılların gözde yaşam merkezlerinden biri olan Balıkesir Gönen'de villa ve arsa fiyatlarında artış yaşanıyor. Büyükşehirlere olan yakınlığı, Marmara'nın beğenilen denizkent merkezi özelliğiyle dikkat çeken Gönen, gayrimenkul yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.

Temiz oksijen havası ile nefes darlığı hastalar için yaşam alanı olan Gönen şehir merkezine 20 kilometre mesafede yer alıyor. Bursa Çanakkale otobanı üzerinde bulunan Gönen, Çanakkale'nin Biga ilçesine de ortalama 22 kilometre mesafede bulunuyor. 

Her yıl Türkiye'den birçok ziyaretçi alan Gönen denizkent üzerinde olması nedeniyle de yatırımcıların ilgisini çekiyor. Denizkente yakın köylerdede tarım, kücükbaş ve büyükbaş hayvancılık gibi faaliyetlerin yapıldığı Gönen; ticari olarak da cazibe merkezi haline geldi. Meyve fidancılığının yapıldığı bölgede büyük ve küçük işletmeler de bulunuyor.

Sulu ve kuru tarımcılık faaliyetlerinin bulunduğu Çifteçeşmeler ve Kınalar Mahallesi'nde köy evleri ve tarla fiyatlarına talep artmasıyla bu bölgedeki gayrimenkul fiyatları yükseldi.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!


Geri Dön