19 / 05 / 2024

Balıkesir Üniversitesi inşaat mühendisliği öğrencilerinden teknik gezi!

Balıkesir Üniversitesi inşaat mühendisliği öğrencilerinden teknik gezi!

BALIKESİR Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mühendisliği Bölümü öğrencileri İstanbul'un önemli yapı projelerine yönelik teknik gezi düzenlendi..



İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Hasan Elçi ve Yrd. Doç. Dr Fehmi Çivici'nin de yer aldığı teknik gezide öğrenciler, Emaar Square İstanbul projesini, Beşiktaş Vodafone Arena Stadı projesini, Yenitepe Kadıköy projesini ve Çamlıca Camii inşaatlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Ziyaret edilen noktalarda ilgili İnşaat Mühendislerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, birçok uygulamayı inceleyerek projelerde gelinen süreçleri öğrendi. Teknik gezi programı içerisinde öğrenciler, Emirgan Korusu'na giderek Lale Festivalini de ziyaret etti. 


İnşaat Mühendisliği Bölüm Temsilcisi Yuşa Uğur Çapa, düzenlenen teknik gezi hakkında bilgi vererek, bu tarz gezilerin derslerde öğrenilen teorik bilgilerin pratik ile pekiştirilmesi amacıyla çok yararlı olduğunu belirti. Çapa, 1 gün gibi kısa bir sürede eğitim dönemlerine rastlayan önemli projeleri yerinde gördükleri için şanslı olduklarını vurguladı. 


Balıkesir Büyükşehir Merhaba


Geri Dön