03 / 05 / 2024

Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı!

Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı!

Firma: Balkaya İnşaat

Proje: City Court

Daire fiyatlarının 620 bin TL'den başladığı Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı 'nı haberimizde inceleyebilirsiniz...




İstanbul-Bahçeşehir'de inşa edilen  City Court  projesi  Balkaya İnşaat  tarafından yükseliyor. 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Balkaya İnşaat City Court 'taki daireler Çiğdem, Papatya, Mine, Gelincil, Manolya ve Açelya olarak adlandırılıyor. 


Toplam 85 adet dairenin bulunduğu Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı 'nın görüntülerini haberimizin devamında görebilirsiniz. 


İnşaat alanı 23 bin 500 metrekare olan Balkaya İnşaat City Court projesindeki tüm 5+2 daireler satılmış durumda. Balkaya İnşaat City Court projesinin güncel fiyatları şöyle: 



Balkaya İnşaat City Court daire fiyatları: 


 3+1 daireler 620 bin TL, 


4+1 daireler 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor. 



Balkaya İnşaat City Court ödeme planı: 


Balkaya İnşaat City Court projesinde tutarın yüzde 25'i peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanarak ödeme yapılabiliyor. 


Balkaya İnşaat City Court projesi teslim tarihi bilgisine göre projede yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı 'na dair görüntüler şöyle: 


Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı:


Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı!



Balkaya İnşaat City Court 'ta yeşil alanlar, basketbol sahası, gölet, kafeterya, sauna, yüzme havuzu, spor alanları ve Türk hamamı gibi olanaklar mevcut.



Telefon: 0212 691 51 00

Web Adresi: www.citycourt.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön