01 / 05 / 2024

Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı!

Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı!

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Cornerlife Güneşli

Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı haberimizde yer alıyor. Corner Life Güneşli projesinin temeli geçtiğimiz Şubat ayında atıldı...




Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat'ın ortaklığı ile hayata geçirilen Corner Life Evleri İstanbul Avrupa yakasında Güneşli'de inşa ediliyor. Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Temeli geçtiğimiz Şubat ayında atılan Corner Life Güneşli projesi 15 ve 16 katlı 2 konut bloğu olarak inşa ediliyor. Corner Life Güneşli projesinde 211 adet konut ve 21 adet ticari ünite mevcut. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı görselinden önce Corner Life Güneşli fiyatlar ile ilgili bilgi verelim. Corner Life Güneşli projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor.


Konutların 44 metrekareden 167 metrekareye kadar tasarlandığı Corner Life Güneşli fiyatları 177 bin liradan başlayarak değişiyor. Güneşli Corner Life Evleri ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


14 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Corner Life Güneşli teslimleri Aralık 2014 senesinde yapılıyor. Corner Life Güneşli Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, cafe gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı!


Keleş - Beyaz İnşaat Corner Life vaziyet planı!


Cornerlife Güneşli iletişim bilgileri

Telefon: 0212 445 45 23

Web Adresi: http://cornerlifegunesli.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön