28 / 04 / 2024

Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi!

Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi!

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Corner Life

Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi olarak 2014 senesi belirlendi. Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life projesinde dairelerin 2014 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor



Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Corner Life projesi, Güneşli'de yükseliyor. Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life kapsamında 221 konut yer alıyor. Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life kapsamında yer alan dairelerin alanları 44 metrekareden başlıyor ve 167 metrekareye kadar yükseliyor. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi!


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life kapsamında ayrıca 21 ticari ünite de yer alıyor. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life satılık daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi!

Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life teslim tarihi olarak 2014 senesinin Aralık ayı belirlendi. Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma vadelendirmesi uygulanıyor. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life kapsamında çocuk parkı, geniş bahçe, yüzme havuzu, fitness- sauna-hamam, spor alanları, spor alanı,açık-kapalı otopark ve market yer alıyor. 


Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life telefon: (0212) 445 45 23

Keleş- Beyaz İnşaat Corner Life Web adresi: cornerlifegunesli.com


projeye sor



Geri Dön