05 / 05 / 2024

BALTOK Konutları görücüye çıktı!

BALTOK Konutları görücüye çıktı!

2017 yılında gayrimenkul fiyatlarının en çok arttığı il olan Balıkesir’de emlak sektörü yükselişini sürdürüyor. 




Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.’nin BALTOK konutları görücüye çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu örnek konutları inceledi ve 3+1 olarak yapılan evi ’harika’ olarak nitelendirirken, BALTOK’un gelecekte Balıkesir’in gayrimenkul vizyonu olacağını açıkladı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Balıkesir Merkez Karesi ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden BALTOK konutları projesi,  Balıkesir’in gayrimenkul vizyonuna büyük katkı sağlayacak.

 

Yeni Karesi’de kreş, ders odaları, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, konferans-toplantı salonu, kafeteryalar, restoranlar, hamam, sauna, masaj salonu,süpermarket, terzi, kuru temizleme, otopark alanları gibi ortak alanlar bulunacak. 

 

İlk inşaatların başladığını açıklayan Başkan Kafaoğlu, "Burada bin 330 adet konut var. Sosyal donatıları ile burası en modern şekilde yapılıyor. 530 konut ilk etapta yapılıyor. 130 tanesi tapu tahsis belgesi olan vatandaşlarımızla protokol imzalanarak onlara devrildi. Bu ilk etabın kısa sürede biteceğine inanıyorum. Meclis üyelerimize de buradan bahsedeceğim, harika bir iş çıkartılıyor. BALTOK’un başına Balıkesir’in sevilen, tecrübeli Mustafa Bahçeci’yi getirdik. Kendisi buraya çok ciddi bir sinerji kattı buraya. Geldiği gibi 7 daire satışı gerçekleştirildi" dedi. 


Geri Dön