Sektörel

Bank Asya Samsun'da 3. şubesini açtı!

Bank Asya, Samsun’daki üçüncü şubesini törenle hizmete açtı. Şubenin açılışına Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu katıldı...


Şubenin açılışına Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Talha Salih Yayla, Bank Asya Karadeniz Bölge Müdürü Selçuk Köse Balaban, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 


Törende konuşan Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Talha Salih Yayla, şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Yayla, "Bu şube ile Samsun’daki 3. hizmet noktamızı açmış bulunuyoruz. Karadeniz, Bank Asya için çok önemli bir merkez. Biz Türkiye’nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. Burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Türkiye’nin lider katılım bankası Bank Asya, şube ağını genişletirken istikrarlı büyümesini sürdürüyor." dedi.


Konuşmaların ardından İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün duasından sonra açılış gerçekleşti. Bankanın açılış kurdelasını banka yönetimiyle protokol üyeleri birlikte yaptı. 


Cihan