Ekonomi

Banka borcu olanlara müjde! 10 bin TL'lik kredi fırsatı!

Nakit para sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankalara yöneldi. Kredi kartları ve ihtiyaç kredilerine yönelen vatandaşlar şimdi ise borçlarını ödemekte zorlanıyorlar. Banka borcu olanlara müjdeli haber ise gecikmedi. İşte 10 bin TL'lik kredi fırsatının detayları.. Bankaların sunduğu kredi kartı ve kredi ürünlerinden yararlanan vatandaşlar şimdi ise borçlarını kapatmak için uğraşıyorlar

Maddi anlamda zorluklar yaşayan vatandaşlar pandemi döneminde kredi kartları ve ihtiyaç kredilerine yöneldiler. Bankaların sunduğu kredi kartı ve kredi ürünlerinden yararlanan vatandaşlar şimdi ise borçlarını kapatmak için uğraşıyorlar. 

Borçlarını kapatmakta güçlük çeken vatandaşları sevindirecek haber ise gecikmedi. Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; ING Bank ve QNB Finansbank, borç derdiyle uğraşan vatandaşlara borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. İşte kampanyanın detayları... 

ING Bank 

Borçlu vatandaşları sevindirecek özel kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan ING Bank, %1,79’dan başlayan faiz fırsatı sunuyor.  Bu kapsamda ING Bank’tan 10 bin TL borç kapatma kredisi kullanacak olan vatandaşlara %1,79 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı veriliyor. Kredi kapsamında aylık taksit ödemeleri ise 402 TL olarak belirleniyor. Borç kapatma kredisinde geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 461,56 TL oluyor. 

QNB Finansbank 

Borç kapatma kredisi veren bankalardan biri de QNB Finansbank olarak karşımıza çıkıyor. QNB Finansbank borç kapatma kredisinde %2,20’den başlayan faiz oranları sunuyor. QNB Finansbank’ta 10 bin TL borç kapatma kredisi kullanıldığı takdirde %2,20 faiz oranı ile 36 ay vade imkanı veriliyor. Borç kapatma kredisinde aylık taksit ödemeleri ise 433,77 TL olarak yapılabiliyor. 

Emeklilere karşılıksız 2.750 TL ek ödeme! Hemen başvurun!