Ekonomi

Banka hesabı olanlara müjde: Herkese verilecek, son başvuru tarihi belli

Ziraat Bankası üyelerinde 150 TL Bankkart lira veriyor. İşte haberin ayrıntıları...Yapılan duyuruda kartınızın son 6 hanesini mesaj atan vatandaşlara Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri alışverişinizde toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği söylendi

Ziraat Bankasının internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda kartınızın son 6 hanesini mesaj atan vatandaşlara Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri alışverişinizde toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği söylendi. Banka tarafından yapılan duyurunun devamında bu kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği belirtildi ve isteyenlerin bu tarihe kadar başvuru yapabileceği aktarılmımş durumda. 

SMS İLETİLECEK
Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyurunun devamında Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 25 TL toplamda 150 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Ayrıca duyuruda kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği belirtilerek kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya MARKET yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanması gerektiği söylendi. 

150 TL VERİLECEKTİR
Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilen duyurunun devamında kampanyaya katılan müşterilerin kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 25 TL toplamda 150TL Bankkart Lira kazanabilecekler. 

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’ undan yapılması gerektiği belirtilen duyurunun devamında e-ticaret işlemlerinin bu kampanyaya dahil olmadığı söylendi. 

KAMPANYANIN AYRINTILARI NEDİR?
Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şöyle denildi:

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 150 TL Bankkart Lira kazanabilecek. 

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değil.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilecektir. 

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değil.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değil.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.