12 / 05 / 2024

Bankacılık sektörü kredi hacmi 6 trilyon 846 milyar TL oldu!

Bankacılık sektörü kredi hacmi 6 trilyon 846 milyar TL oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 14 milyar 845 milyon Türk Lirası arttı ve 6 trilyon 845 milyar 992 milyon Türk Lirası'na yükseldi.



Yasal öz kaynaklar arttı mı?

BDDK tarafından açıklanan haftalık verilere göre, bankacılık sektöründe takipteki alacaklar, 7 Ekim 2022 tarihi itibarıyla bir önceki haftaya göre 614 milyon TL arttı ve 160 milyar 901 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu takipteki alacakların 134 milyar 353 milyon TL'sine özel karşılık ayrıldı.

Yine aktarılan detaylara göre, aynı dönemde bankacılık sisteminin yasal öz kaynaklar 609 milyon Türk Lirası azaldı ve 1 trilyon 454 milyar 705 milyon Türk Lirası oldu.

4 bankada kıyamet koptu! Garanti, Ziraat Akbank, ING peş peşe açıkladı! Görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Altın 3 hafta sonra bu kadar olacak! Altının efendisi İslam Memiş açıkladı, 1 gram altını olanlar bile şok oldu!

1 dolar bu hafta bu rakamı görecek! Dolar için sarsıcı tahmin! Hemen bu son dakika tahminine bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön