13 / 05 / 2024

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 908 milyar lira oldu!

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 908 milyar lira oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 21 milyar 270 milyon TL arttı ve 7 trilyon 908 milyar 192 milyon TL'ye çıktı.



 Yasal öz kaynaklar arttı mı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan haftalık verilere göre, bankacılık sektöründe takipteki alacaklar, 17 Şubat 2023 tarihi itibarıyla bir önceki haftaya göre 275 milyon TL azaldı ve 161 milyar 102 milyon TL'ye geriledi. Yine verilen detaylara göre, söz konusu takipteki alacakların 140 milyar 398 milyon lirasına özel karşılık ayrıldı.

Aynı dönemde bankacılık sisteminin yasal öz kaynaklar 2 milyar 150 milyon Türk Lirası artışla 1 trilyon 740 milyar 335 milyon TL şeklinde oldu.

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Bu tarihi duyanların resmen ayakları yerden kesildi! Hemen bakın

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön