Kent Haberleri

Bankalar promosyon ve indirim yarışındayken, Vakıfbank da açıkladı!

Art arda gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar indirim ve promosyon arayışlarına başladı. Birçok banka müşterilerine özel kampanyalar sunmaya başladı. Bunlardan biri Vakıfbank oldu. Hemen siz de bakın!Birçok banka müşterilerine özel kampanyalar sunmaya başladı

Art arda gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar indirim ve promosyon arayışlarına başladı. Birçok banka müşterilerine özel kampanyalar sunmaya başladı. Bunlardan biri Vakıfbank oldu. Banka müşterilerine marketlerde kazanabilecekleri 150 TL'lik worldpuan verecek. Vakıfbank, market alışveriş yapan müşterilerine özel hazırladığı kampanyayı duyurdu. Böylece tüm kampanya dönemi boyunca Vakıfbank müşterilerine toplam 150 TLworldpuan dağıtılacak. 

 

KAMPANYA AYRINTILARI

Ege Haber'de yer alan habere göre; VakıfBank Worldcard ile 1-30 Eylül 2022 tarihlerinde gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye iş yerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 200 lira ve üzeri alışverişinizden sonra, her 200 lira ve üzeri alışverişe 15 lira, toplam 150 lira Worldpuan hediye edilecek.

Kampanya müşteri bazında geçerli olacak. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 200 lira ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek.

 

HEM UYGULAMADAN HEM SMS İLE BAŞVURU YAPILABİLİYOR

Kampanyaya katılmak için Vakıfbank'ta kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir ya da VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım gerçekleştirebilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahil edilcek.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil edilmeyecek.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 5 Ekim 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 5 Kasım 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 6 Kasım 2022 tarihinde geri alınacak.

Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahip.

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Sterlin dibi görünce, İngiltere Merkez Bankası'dan flaş açıklama gecikmedi!
EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin'den açıklama az önce geldi! İşte EYT'de son durum!