Ekonomi

Bankalar promosyon yarışına girdi! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Emekliler, bankaların promosyonlarını merakla araştırıyor. Bankalar ardı ardına promosyonlarını duyurmaya başladılar. İşte detaylar!Her banka kendi promosyon miktarlarını ve şartlarını açıkladı

Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından bankaların verdiği promosyon miktarlarında da artış yaşanıyor. Her banka kendi promosyon miktarlarını ve şartlarını açıkladı.

İşte bankaların promosyon miktarları…

Emekli maaşlarına gelen zamdan sonra bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretleri de arttı. Bazı bankalarda promosyon miktarlarını 5 bin 500 liraya çıktı. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaş nasıl farklı bir bankaya taşınır? 

Temmuz zammı ile birlikte en düşük emekli aylığının 3.500 TL'ye yükseltilmesi ile tüm emekliler banka promosyonlarının tavan ödemesinden yararlanabilir durumda. Böylece net, ek koşulsuz 5.000 TL promosyon ödemesi emekli vatandaşları bekliyor. Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri de ilk maaş ödemesini izleyen 3 iş günü içerisinde gerçekleşiyor.

İşte hangi banka emeklilere ne kadar promosyon ödüyor? Bankaların son başvuru tarihleri ne zaman? Tüm bu soruların yanıtları ve maaşa göre bankaların güncel promosyon miktarları...

YAPI KREDİ BANKASI

Yapı Kredi promosyon ödemelerini 5.000 TL'ye çıkarıldığı bildirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadar olan emeklilere 3.500 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasında olanlara 4.250 TL; 2.500 TL'nin üzerinde olanlara 5.000 TL nakit promosyon veriliyor. Buna ek banka ayrıca iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere 100 TL ek ödeme yatırılıyor. Öte yandan emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan emekliler 2.000 TL'ye kadar sıfır faizli esnek hesap limitinden de yararlanabilir. Yapı Kredi promosyon kampanyası temmuz ayı sonuna kadar geçerlidir.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank da maaşını bankaya taşıyan emeklilere net 5.000 TL promosyon ödeniyor. 1.499 TL altında maaş alanlara 3.500 TL, aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara ise 4.250 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara da 5.000 TL nakit promosyon veriliyor. Emekli promosyonundan emekli maaşını 3 yıl süre ile bankadan alacağına dair "emekli maaş taahhütnamesi" imzalayan emekliler ile dul ve yetim maaşı alanlar yaralanır.

TEB

TEB emekliler için ne kadar promosyon veriyor? TEB bankasından yapılan açıklamada emekli promosyonunda üst limitin 5.500 TL'ye yükseltildiği açıklandı. Dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da hisseleri miktarına göre ödeme yapılıyor. 1.499 TL maaş alanlara 500 TL 1.500-2.499 TL maaş alanlara 625 TL 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara ise 750 TL nakit promosyon ödeniyor.

Pazar fiyatlarında beklenmedik gelişme! Sebze ve meyve artık pazarda…

İhtiyaç ve taşıt kredilerinin faizleri güncellendi! Ziraat Bankası, Halkbank Garanti BBVA, Akbank açıkladı!

TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG’un özellikleri!