29 / 04 / 2024

Bankalar promosyonlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar promosyonlarını duyurdu! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Promosyon ödemeleri emeklilerin gündeminde yer alıyor. Milyonlarca emekli yeni promosyon rakamlarını araştırmaya başladı. İşte promosyon rakamlarına dair detaylar!



Bankaların verdiği promosyonlar vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara promosyon dışında ek ödemeler de yapıyor. Emekli olanlara ya da yeni emekli olmuş kişilere anında promosyon ödemeleri yapılabiliyor. Peki hangi banka ne kadar ödeme yapıyor? İşte en çok araştırılan promosyon ödemelerine dair ayrıntılar…

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Vatandaşlar en yüksek promosyonu veren bankaları araştırmaya başladı. Emekli promosyonları; maaş aralıklarına ve bankalara göre değişiklik göstermektedir. Maaş taşınan bankada en az 3 yıl kalma sözü verildikten sonra promosyon ödemeleri yapılıyor. Bu esnada daha iyi bir avantaj ile karşılaşılırsa  3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebilir.  Başka bir bankaya geçiş için şimdiki maaş aldığı bankaya bildirimde bulunmalıdır. Bu şartlar altında karar verildikten sonra ikinci ay çekilen maaşla birlikte promosyonu da alabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön