Kent Haberleri

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi! Eylül 2024 fırsatını kaçırmayın!

Eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala bankalardan da 0 faizli kredi müjdesi geldi! Peki hangi bankalar 0 faizle kredi kullandırıyor? 0 faizli kredi için kaç ay vade imkanı sunuluyor? İşte pek çok kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları...


Eğitim-öğretim döneminin başlamasına artık sayılı günler kala pek çok kişi eğtim masrafları için bankaların kapısını çalarken, bankalarda da milyonlara Eylül 2024 müjdesi geldi.

Pek çok banka müşterilerine 6 ay vadeli 0 faizli kredi fırsatı sunarken, hangi bankaların 0 faizli kredi verdiği de araştırılmaya başlandı. Peki hangi bankalar 0 faizle kredi kullandırıyor? 0 faizli kredi için kaç ay vade imkanı sunuluyor? En yüksek tutarda 0 faizli kredi veren banka hangisi? İşte pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan o soruların yanıtları...


 


Bankalar, okul ödemeleri yükünü hafifletmek amacıyla tüketicilere kredi kartı harcamalarında çeşitli avantajlar sunmak için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Türkiye İş Bankası, Enpara, Garanti BBVA, Denizbank, TEB ya daHalkbank kredi kartlarına başvuran tüketiciler, peşin eğitim ödemelerinde 6 aya ulaşan faizsiz taksit fırsatlarından da faydalanabilecek.

BANKALARDAN 0 FAİZLİ KREDİ MÜJDESİ GELDİ

Haber Global'den Emrecan Demirel imzalı habere göre mevcut taksitlere ek 5 taksit imkânı veren bankalar da Ziraat, Vakıfbank ve Kuveyt Türk şeklinde sıralandı.

QNB Finansbank ve Akbank 6 ay vadeli olarak 20 bin Türk Lirası kredi ve 3 ay vadeli 25 bin Türk Lirası nakit avans olmak üzere toplam 45 bin Türk Lirası’na varan finans desteği sunuyor.

Türkiye İş Bankası da 3 ay vadeli 25 bin Türk Liraı, DenizBank ise 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası, 3 ay vadeli 15 bin Türk Lirası olmak üzere toplam 25 bin Türk Lirası nakit avans imkânı sağlıyor..


Tüketiciler ayrıca Garanti BBVA’nın 6 ay vadeli 20 bin Türk Lirası ve Enpara’nın 3 ay vadeli 10 bin Türk Lirası  faizsiz ihtiyaç kredilerinden yararlanabiliyor. 


 

Bir yılda 512 bin 284 kişi daha milyoner oldu!

TOKİ’den 8 kampanyada 3 bin 142 yeni konut geliyor!

Sektörden, yapı denetiminde ‘inşaat ustalarının da cezai sorumluluğu olsun’ önerisi!