17 / 06 / 2024

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye kadar çıktı. İşte son dakika banka banka faizsiz kredi kampanyaları...



Pek çok bankanın yeni müşterilerine özel olarak başlattığı faizsiz kredi kampanyaları da hız kesmeden sürüyor. Kredi faizlerinin oldukça yüksek olduğu şu günlerde pek çok kişi de faizsiz kredi için bankaların kapısını çalıyor. 

Peki bankaların faizsiz kredi kampanyalarında son durum ne? Hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları 26 Mayıs 2024...

Bankaların nakit avans ve kredi şeklinde kullandırdığı sıfır faiz kampanyalarında rakam 35 bin Türk Lirası'na kadar yükseldi. Söz konusu krediler için vade süresi de maksimum 6 ay. 

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Bankaların 0 faizli kredileri kampanyaları şu şekilde:


Enparacom faizsiz kredi kampanyası

Enpara da yeni müşterilere özel olarak sıfır faizli 10 bin Türk Lirası kredi kampanyası sunuyor. Enpara’nın sunduğu vade imkânı 6 ay olarak açıklandı. 

QNB Finansbank faizsiz kredi kampanyası 2024

QNB Finansbank yeni müşterilere özel olarak 30 bin Türk Lirası kredi veriyor. 3 ay vadeli 20 bin Türk Lirası taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi şeklinde QNB Finansbank’tan 30 bin Türk Lirası kullanabilirsiniz.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank’ın yeni müşterilere özel taksitli nakit avans kampanyası 20 bin Türk Lirası. Vade de 3 ay. 0 faizli olarak kullanılan 20 bin Türk Lirası'nın üç ayda ödenmesi gerekiyor.


DenizBank faizsiz kredi kampanyası

DenizBank’ın yeni müşterilere özel olarak başlattığı sıfır faizli kredi kampanyasında tutar 25 bin Türk Lirası. DenizBank bu 25 bin Türk Lirası'nı 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası, 3 ay vadeli 15 bin Türk Lirası nakit avans olarak kullandırıyor.

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!


Garanti BBVA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Garanti BBVA da yeni müşterilere özel olarak 30 bin Türk Lirası kredi kampanyası sunuyor. 6 ay vadeli 10 bin Türk Lİrası ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 20 bin Türk Lirası nakit avans şeklinde kullandırılan kredide faiz bulunmuyor.


Türkiye İş Bankası faizsiz kredi kampanyası

İş Bankası’nın 0 faizli kampanyasında miktar 25 bin Türk Lirası, vade ise üç ay. İş Bankası söz konusu bu krediyi taksitli nakit avans olarak kullandırıyor.


TEB FAİZSİZ KREDİ

Türkiye Ekonomi Bankası 35 bin TL faizsiz kredi veriyor. TEB’in sıfır faizli 35 bin TL’lik kampanyası şöyle: 6 ay vadeli 10 bin Türk Lirası, 3 ay vadeli 25 bin Türk Lirası nakit avans.

 

Seyyanen zam isteyen emeklilerin maaşı mum gibi eridi! Emekli 5 ayda 3 bin 651 lira kaybetti!

A101 25-31 Mayıs 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de bütün piliç, şeker, yumurta, çay, peynir, piliç baget indirimde!

Kiralarda yeni dönem için geri sayım başladı! Ev sahiplerini ve kiracıları neler bekliyor? 


Geri Dön