27 / 04 / 2024

Banu Uçak kimdir?

Banu Uçak kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Banu Uçak kimdir? Banu Uçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Uçak, şimdi hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?



Banu Uçak kimdir?

1979 yılında İstanbul’da doğdu. FMV Özel Işık Lisesi'nin ardından, 2001 yılında YTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nü bitirdi ve İTÜ Mimari Tasarım yüksek lisans programına devam etti. “Mimarlık ve Ütopyalar” konulu tez çalışmasını tamamladı.

 

Asos Arkeolojik kazısında ve TALU Ltd.’de çalıştı. 2002 yılından bu yana çeşitli görevler üstlendiği YEM’de halen Stratejik Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü olarak çalışmakta, kurumun  ürün ve hizmetlerine yönelik potansiyellerini değerlendiren projeler geliştirmekte ve koordine etmektedir.

 

ULI Türkiye İcra Kurulu ve İstanbul inşaatcılar Derneği ( İNDER)  Yönetim Kurulu üyesidir.  


İstanbul inşaatcılar Derneği ( İNDER)

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan uluslararası standart ve meslek ahlakını benimsemiş inşaat müteahhitliğini meslek edinmiş girişimcilerin 1967 yılında kurduğu bir dernektir. 


Kuruluştan bu yana ülkemizde en etkin sivil toplum örgütü olan dernek belli zamanlarda kamusal alanda da hizmet vermiş S.S.K., BAĞ-KUR gibi kuruluşlara ara hizmet sunmuştur.





Geri Dön