27 / 04 / 2024

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.



Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulrahman Shabanı ve Mohamad Maher Shabanı ortaklığında kuruldu.

Baraket İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü ikamet amaçlı inşaatlar yapmak almak satmak , 3-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı ,kat mülkiyeti tesis edebilir.Hertürlü Gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili hernevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir 4-Her türlü araç , nakliye aracı alır satar ve kiralar kiraya verir. 5.Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapabilir, 6.Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satısını yapan aracılar ile anlaşma yapabilir, 7.Yurt dışı ve/veya yurtiçi karayolu, denizyolu, havayolu ve her türlü yolcu ve/veya eşya taşımacılığı yapmak. 8-Her türlü emlak alım satım konusunda danişmanlık yapmak, aracılık etmek. 9-Her türlü gıda Maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak işletmek, kiralamak, kiraya vermek imalat yapmak 10.Her türlü giyim eşyasının , alım satımını ithalatını ihracatını yapmak.
 


Geri Dön