07 / 05 / 2024

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul Yapı imzasıyla Beşiktaş Balmumcu'da yükselen Barbaros 48 projesinin, Barbaros Bulvarı'na da cephesi bulunuyor. 

Barbaros 48 projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait bir binanın da yer aldığı 3 bin 357 metrekare alanda hayata geçiriliyor. 

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Konumuyla İstanbul’un tam ortasında bulunan Boğaz hem de tarihi yarımada manzarasına sahip Barbaros 48 projesi, yeşil dostu konsepti ve tasarımı ile dikkatleri çekecek. 

Barbaros 48 projesinin içerisinde küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak. Proje kapsamında 3 yerli 1 yabancı mimarlık ofisi çalışmalarını sürdürüyor. 

Projede kapsamında 3. kattan itibaren boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası bulunuyor. 

4.5 metre tavan yüksekliğiyle geniş dairelere yer verilecek olan projede, sağlıklı yaşam merkezi de bulunuyor. Bu merkezde, SPA, fitness salonu gibi alanlar yer alacak. 

Barbaros 48 projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Proje, Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi gibi noktalara yakın konumuyla ön plana çıkıyor.

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu!  

Geçtiğimiz Haziran'da proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları alınmıştı. 

Barbaros 48 projesi deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilecek ve gelişmiş konut tipleri ile dükkanlardan oluşacak. 

Web: http://www.barbaros48.com.tr/

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!


Geri Dön