27 / 04 / 2024

Başakşehir 540/4 Parsel, 9 Mart'ta satışa çıkıyor!

Başakşehir 540/4 Parsel, 9 Mart'ta satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan 127 bin metrekarelik alanda, Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen ticaret portalı 540/4 Parsel, 9 Mart'ta satışa çıkıyor.




Başakşehir'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan İkitelli Sağlık Kenti ile Kayaşehir Uydu Kenti'nin tam ortasında yer alan 540/4 ParseFin içerisinde mağazadan restoranlar sokağına, düğün sarayından kongre ve toplantı salonlarına, fitness merkezinden ofislere kadar geniş bir alana yayılmış pek çok ünite bulunuyor. Projede yer alan mağazaların metrekare fiyatı ise KDV dahil 2.600 liradan başlıyor. 


80 BİN KİŞİ GELECEK 

540/4 Parsel'in, Başakşehir ve Kayaşehir'de yaşayanlar ile projenin hemen yan parselinde bulunan İkitelli Entegre Sağlık Kenti'nin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa edildiğini söyleyen Makro İnşaat & Akyapı Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "Sağlık Kent'in önümüzdeki dönemde hayata geçeceğine inanıyoruz. 

Tamamlandığında günlük 80 bin ziyaretçi bekleniyor" dedi. 

540/4 Parsel'de Sağlık Kent'e yönelik hizmet verecek eczane, medikal mağazaları ve ofisler bulunacağını belirten Ercan Uyan, "Ayrıca projede farklı büyüklüklerde cadde mağazaları, fastfood alanları ve restoranlar sokağı ile çocuklar için açık ve kapalı tematik oyun, eğlence parkları yer alacak" diye konuştu. 


24 AYDA BİTECEK 

540/4 Parsel'in Başakşehir ve Kayaşehir'de, Emlak Konut ile gelir paylaşımı modeliyle ihale edilmiş markalı konut projelerinin tam ortasında yer aldığını ifade eden Ercan Uyan, projenin 24 ay sonra tamamlanacağını söyledi. 



Geri Dön