30 / 04 / 2024

KİPTAŞ 54 dükkanı 4 Mart'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ 54 dükkanı 4 Mart'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, 54 dükkanı 3. Gayrimenkul Müzayedesi ile 4 Mart'ta satışa çıkarıyor. KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanacak...



KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden 54 dükkanı 3. Gayrimenkul Müzayedesi ile şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuyor.

24 Ekim ve 25 Aralık 2019 tarihlerinde iki müzayede gerçekleştiren KİPTAŞ, 3. Gayrimenkul Müzayedesi’nde ilk kez satışa sunacağı dükkanlara da yer verdi.

AÇIK VE ŞEFFAF

KİPTAŞ, tamamı İstanbul’da yer alan 54 dükkanı halka açık müzayede yöntemiyle 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te satışa çıkarıyor. Yatırım değeri oldukça yüksek cadde üstü dükkanlar yeni alıcılarını bekliyor.
 
Müzayede, KİPTAŞ’ın Merkezefendi’de bulunan Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek. kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya katılımcılar dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecek.

UYGUN FİYAT VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Her bütçe ve kesime hitap eden dükkanlara, peşin ya da yüzde 40’ı peşin, kalan bakiye satış vaadi sözleşmesi imzalandığı tarihten itibaren her altı (6) ayda bir, yüzde 6 oranında vade farkı uygulanarak 36 ay taksitle sahip olmak mümkün.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNE KAYNAK YARATILACAK

KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanacak.

Fiyat listesi için tıklayın

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

KİPTAŞ'ın 2. gayrimenkul müzayedesi gerçekleştirildi!

KİPTAŞ Eyüpsultan'da dev kentsel dönüşüme başlıyor!
 


Geri Dön