28 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

KİPTAŞ'tan depreme dayanıklı ucuz konut kampanyası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Çatalca, Silivri, Tuzla, Zeytinburnu, 5. Levent ve Başakşehir'de yer alan 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki evleri satışa çıkardı.



İBB iştiraki KİPTAŞ; Çatalca, Silivri, Tuzla, Zeytinburnu, 5. Levent ve Başakşehir'de yer alan  272 daireyi, öncelikle İstanbul’da riskli yapı raporlu konutlarda oturan mülk sahipleri için satışa çıkardı.

KİPTAŞ riskli yapı kampanyası kapsamında, muhtelif bölgelerde, 83 ile 166 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon toplam 272 daire satışa sundu. Satışa çıkarılan konutların çoğunluğu hemen teslim avantajına sahipken, kalan projelerin de bu sene içinde teslim edilmesi planlanıyor. Depreme dayanıklı binaların bir diğer önemli özelliği, enerji kimlik belgesine sahip olması. 

185 bin liradan başlayan fiyatlarla


Kampanya kapsamında satışa sunulan konutların fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 olmak üzere, değişen peşinat tutarına göre farklı indirim oranları sunulıyor. 24 ay vade farksız, 36, 48 ve 60 ay için 0.75 faiz oranı ve banka masrafsız sabit ödeme imkanı da sağlanıyor. 


 
Başvuru koşulları

Riskli yapı kampanyası kapsamında; bugünden tarihinden itibaren, İstanbul’da oturduğu riskli yapı raporlu evi dışında herhangi bir evi olmayan, 18 yaşını doldurmuş ve ödeme alışkanlığına sahip kişiler için satış süreci başlyor.

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm projelerine kaynak yaratılacak
 

2019 yılının Ağustos ayında göreve gelen KİPTAŞ yönetimi; şeffaf ve açık iletişimi ilke edinerek, birinci önceliğini sosyal konut projelerine verirken, kentsel dönüşüm ile de depreme dayanıklı konut sayısını artırmayı planlıyor. Riskli yapı kampanyasından elde edilecek gelir de bu projelere kaynak yaratmak için kullanılacak.

http://www.kiptas.istanbul/tr

5 soruda KİPTAŞ 2020 konut kampanyası!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön