29 / 04 / 2024

Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim!

Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Resmi satış süreci dün başlayan Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta hayata geçiriliyor.



Toplam 1.394 daire ve 86 ticari ünitenin bulunduğu  Avrupark Bahçekent  projesi  Cihan İnşaat  ve Konut yapı imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 163 bin TL'den başlıyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Konutların büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Satışları devam eden Avrupark Bahçekent Başakşehir Konutları konum olarak Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Bahçekent Avrupark Evleri  TOKİ  ile Emlak Konut GYO güvencesine sahip.


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesinin sosyal alanları kafeler, cami ve piknik alanları, okullar, spor alanları, mağazalar, marketler, çim amfi, gölet, oyun alanları, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, havuz ve restoranlardan oluşuyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Emlak Konut GYO ve Konut Yapı güvencesiyle hayata geçirilen proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Başakşehir Avrupark Bahçekent iletişim
Telefon: 444 61 63
Web: www.avrupark.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön