28 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 



Bugüne kadar Başakşehir'de 29 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza atan Emlak Konut bölgeye yeni yatırımlar için çalışmalarına devam ediyor. 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı İşinin sözleşmesi, yüklenici Aydur İnşaat Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. ile 13 Nisan 2018 tarihinde imzalandı. 

İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı İşi'nin yer teslimi Yüklenici Aydur İnşaat'a bugün yapıldı. Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları başlayacak. 

Başakşehir Belediye Hizmet Binası 5 blok olarak tasarlanıyor. 57 bin 790 metrekarelik alana sahip olacan binada 470 araçlık kapalı otopark, 400 metrekarelik kreş, erkek ve kadın spor salonları, 1 adet çok amaçlı salon, 4 adet konferans salonu da bulunacak. 

KAP Açıklaması:
"İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı İşi"nin yer teslimi, Yüklenici Aydur İnşaat Taah. Tic. Ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. 18.04.2018 Çarşamba günü yapılmıştır.
 


Geri Dön