27 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.



Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir’de, Yuvam Bahçeşehir Evleri’nden sonra bir sosyal konut projesi daha hayata geçirilecek. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Başakşehir Belediyesi iştirak şirketi tarafından Başakkent A.Ş. tarafından inşa edilecek olan proje, Kayabaşı’nda 243/9 parseldeki 39 dönüm arazi üzerinde yükselecek. Proje alanının 17 dönümünde, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire yapılacak.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Proje kapsamında ilk etapta 10 binanın yıkımı yapılacak. İnşaat tamamlandığında yeni sosyal konutlar, Bulvar İstanbul ile Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksleri arasında yer alan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne komşu olacak. Diğer bir yandan Başakşehir Belediyesi, 39 dönümlük arazi için 43 hak sahibiyle anlaştı. Hak sahipleri, kentsel dönüşüm çalışmalarına gönül rahatlığıyla destek verdiklerini dile getirerek projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.  

*Görseller Yuvam Bahçeşehir Evleri’ne aittir.

 

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!


Geri Dön